Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2015 Evacuen 50 nens del col·legi Saavedra per l'incendi d'un magatzem de pintures del pàrquing Saavedra

Evacuen 50 nens del col·legi Saavedra per l'incendi d'un magatzem de pintures del pàrquing Saavedra

Evacuen 50 nens del col·legi Saavedra per l'incendi d'un magatzem de pintures del pàrquing Saavedra

S'han tallat les vies d’accés a la Via de l’Imperi, per Avinguda Catalunya i Rambla Vella, per facilitar les feines als serveis de seguretat.
18/11/2015

La Guàrdia Urbana ha evacuat aquest migdia a 50 nens del col·legi Saavedra després que es produís un incendi al pàrquing Saavedra. Els nens es trobaven al pati de l’escola a l’hora del menjador i, per evitar que inhalessin fum, els han confinat al Camp de Mart. Voluntaris de Protecció Civil els han portat aigua i els han obert les instal·lacions del Camp de Mart perquè poguessin utilitzar els lavabos. Les classes es reemprendran amb normalitat demà la matí.
 

L’incendi s’ha originat a les 14.30 h. aproximadament en un magatzem de pintures del pàrquing Saavedra. Els bombers han evacuat els treballadors i l’empresa d’Aparcaments Municipals ha aixecat barreres perquè els propietaris dels vehicles poguessin retirar els cotxes. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, acompanyat pel conseller de Seguretat Ciutadana, Pau Pérez, ha arribat als lloc dels fets i ha explicat: “hem tallat les vies d’accés a la Via de l’Imperi, per Avinguda Catalunya i Rambla Vella, per facilitar les feines als serveis de seguretat”. L’alcalde també ha remarcat que el magatzem on s’ha originat l’incendi “compleix totes les inspeccions, controls i normes de protecció de riscos laborals”.

Segells de reconeixement d'administració oberta