Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2015 Imputat per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit

Imputat per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit

Imputat per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit

La patrulla dels agents va fer senyals lumíniques i sonores al conductor perquè s’aturés, però el conductor va seguir la seva marxa.
06/10/2015

A les 8.40 h de dilluns, un vehicle circulava pel carrer Jaume I, cruïlla amb el carrer Mallorca, el conductor del qual havia xocat amb un cotxe estacionat al carrer i havia continuat circulant en direcció al carrer Reial. Els agents, en rebre l’avís, van realitzar un reconeixement per la zona i no el van localitzar. Minuts després, els agents van localitzar al carrer Joan Miró un vehicle que coincidia amb la descripció feta del cotxe i, a més, presentava danys que corresponien amb el xoc amb un altre cotxe. La patrulla dels agents va fer senyals lumíniques i sonores al conductor perquè s’aturés, però el conductor va seguir la seva marxa. Finalment el van aturar i els agents van comprovar que presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques. Per tot plegat, se li imputa un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

Segells de reconeixement d'administració oberta