Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2015 Multa de 271 euros per arrancar un pivot de senyalització viària

Multa de 271 euros per arrancar un pivot de senyalització viària

Multa de 271 euros per arrancar un pivot de senyalització viària

Els fets van succeir la nit del dia 11 d’abril del 2014
03/06/2015

 

Arran d'una denúncia que va presentar l’Ajuntament de Tarragona per reclamació de danys a béns municipals, el jutjat d’Instrucció número 1 ha condemnat a un home que va malmetre i arrancar un pivot de senyalització a pagar 271 € en concepte de responsabilitat civil a l’Ajuntament.

La sentència relata que els fets van succeir la nit del dia 11 d’abril del 2014, quan el denunciat estava al carrer Sevilla i en els voltants s’hi celebrava una festa universitària. “En un moment donat- diu la sentència- i amb ànim de causar un perjudici patrimonial en un bé aliè, es va agafar al pivot de senyalització del carrer, propietat de l’Ajuntament de Tarragona, i va començar a moure’l fins que el va arrancar, llençant-lo finalment a la via pública”. La resolució judicial dóna per acreditat l’autor dels fets i, a més dels 271 €, que haurà de pagar a l’Ajuntament, el denunciat s’haurà de fer càrrec del cost del judici de faltes.

La portaveu de govern en funcions, Begoña Floria, ha manifestat que “la sentència és un exemple de què s’ha de preservar l’espai públic, que és de tots i el paguem entre tots. El mobiliari urbà, la senyalització viaria, les marquesines, la neteja de la via pública, tot plegat requereix que en tinguem cura i l’Ajuntament vetlla perquè es mantingui el civisme, que en definitiva, és el que millora la convivència entre els ciutadans.”

Segells de reconeixement d'administració oberta