Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2015 Nota informativa sobre diversos delictes

Nota informativa sobre diversos delictes

Nota informativa sobre diversos delictes

30/10/2015

Delicte de lesions i atemptat contra agents de l’autoritat, resistència i desobediència a agents de l’autoritat

La Guàrdia Urbana va detenir ahir a un jove de 17 anys per un presumpte delicte de lesions i atemptat contra agents de l’autoritat, resistència i desobediència. Els fets van passar ahir quan va ser comissionada una patrulla després que veïns de Sant Pere i Sant Pau van trucar alertant que uns joves estaven fumant estupefaents a la plaça les Amèriques. Quan van arribar al lloc, els agents van detectar a un grup de joves fumant al costat d'uns gronxadors amb una família amb un nen petit. Quan els joves van veure els agents van llençar la cigarreta a terra. Els agents van identificar-los i van procedir a fer la denúncia administrativa. Un dels joves, de 17 anys, es va negar a donar la documentació, fins al punt que va demostrar una actitud desafiant. A continuació, el jove va increpar a un dels agents de la Guàrdia Urbana i li va donar un fort cop al turmell. Un cop l’agent estava a terra, el detingut va subjectar-lo pel coll amb les dues cames. Finalment, l’agent aconsegueix retenir-lo i detenir-lo. Al cap d’unes hores va comparèixer el seu pare, que es fa càrrec del menor i, un cop informada de la detenció a la Fiscalia de Menors, es posa en llibertat. L’agent de la Guàrdia Urbana presenta una fractura al turmell.

Diligències judicials per un possible delicte de falsificació de document públic

Agents de la Guàrdia Urbana van obrir diligències judicials ahir a les 11.36 h a un conductor de Tarragona per un possible delicte de falsificació de document públic. Els fets van passar quan els agents van comprovar la targeta d’aparcament per a persones amb disminució. Ni a l’Ajuntament de Tarragona ni al Departament de Benestar Social de la Generalitat els constava que la persona infractora tingués dret a la titularitat de la targeta, ja que la numeració no era real.

Delicte contra la seguretat del trànsit

A les 19.48 h., els agents de la Guàrdia Urbana van aturar a un conductor que circulava per la Via Augusta amb Rambla Vella. En fer la comprovació de les dades van veure que aquesta persona circulava sense carnet de conduir.

Delicte contra la seguretat viària

Agents de la Guàrdia Urbana que efectuaven un control d’alcoholèmia ahir a les 00.25 h van obrir diligències contra un conductor de Tarragona per donar positiu en la prova d’alcoholèmia (0,89 mg/litre).

Segells de reconeixement d'administració oberta