Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2015 Quatre joves detinguts aquesta matinada per intentar robar una moto al carrer López Peláez

Quatre joves detinguts aquesta matinada per intentar robar una moto al carrer López Peláez

Quatre joves detinguts aquesta matinada per intentar robar una moto al carrer López Peláez

Per altra banda es va produir un accident de circulació al carrer Francolí.
29/09/2015

 

La Guàrdia Urbana han detingut aquesta matinada, a les 03.05 h, quatre joves per un pressumpte delicte de robatori amb foça en grau de temptativa.

Els fets van iniciar-se a les 01.50 h quan una patrulla de la Guàrdia Urbana que realitzava servei de vigilància per la zona del carrer Rovira i Virgili va ser informada que quatre joves havien intentat forçar la maleta d’una motocicleta estacionada a la catonada del carrer López Peláez.

Els agents van estar patrullant la zona fins arribar al carrer Cervantes on van observar que un grup de quatre joves es van separar en detectar la presència policial, un dels quals es va acabar amagant a l’entrada d’una casa del mateix carrer on també van trobar una de les peces de ferro que van fer servir per pressumtament forçar la motocicleta. Finalment van ser detinguts i identificats, i coincidien amb els individus que minuts abans havien intentat robar una moto. De fet, un dels joves reconeix haver forçat la maleta de la moto.

Per altra banda, ahir a les 15.50 h es va produir un accident de circulació al carrer Francolí. La conductora d’un vehicle que circulava pel carrer Francolí a l’arribar a la confluència amb el carrer Penedès es va veure sorpresa per un altre cotxe que, pel que va dir la conductora, no va respectar el cedeix el pas, la qual cosa va acabar amb un impacte entre els dos vehicles. El conductor de l’altre cotxe implicat en la col·lisió va manifestar que la conductora circulava a molta velocitat. Els agents van practicar la prova d’alcoholèmia al conductor, que feia olor d’alcohol, i va resultar positiu. Per aquest motiu es van obrir diligències.

Segells de reconeixement d'administració oberta