Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2015 Nota informativa sobre diversos delictes

Nota informativa sobre diversos delictes

Nota informativa sobre diversos delictes

03/11/2015

La Guàrdia Urbana va denunciar a un home de 43 anys i veí de Tarragona per cinquena vegada per conduir un vehicle sense haver obtingut mai el carnet de conduir. La intervenció policial es va produir a les 20.15 h del dissabte 31 d’octubre a la Plaça Imperial Tarraco. L’home anava al volant d'un tot-terreny Tata Safari 2.0. La Guàrdia Urbana va obrir diligències penals. El 6 de juny la policia local de Constantí l’havia denunciat pel mateix motiu. Els Mossos d’Esquadra també ho van fer el 13 d’octubre de 2013 a la Pobla de Mafumet, el 8 de juliol a Constantí i el 23 de gener a Tarragona.

La Guàrdia Urbana va imputar a un home per robar un pernil. Els fets van passar a les 19.00 h del divendres 30 d’octubre, quan un agent fora de servei va observar a un home mentre prenia un pernil d’un supermercat de Torreforta i marxava sense pagar. Una patrulla va arribar al lloc dels fets i va obrir diligències judicials per un delicte lleu de furt.

Finalment, agents de la Guàrdia Urbana van acudir al pàrquing dissuasiu de la Tabacalera després de rebre l’avís que hi havia persones sospitoses per la zona. La policia local els va denunciar per tinència de substàncies estupefaents i també per portar una navalla, una arma prohibida.

Segells de reconeixement d'administració oberta