Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2016 4 detinguts en diversos serveis policials

4 detinguts en diversos serveis policials

4 detinguts en diversos serveis policials

Un d'ells té una crida i recerca del Jutjat de Jerez de la Frontera.
4  detinguts en diversos serveis policials Imatge d'arxiu
16/03/2016

Agents de la Guàrdia Urbana han detingut aquesta matinada, a les 02.30 h., dos joves per un presumpte delicte de desobediència, resistència i atemptat a agents de l’autoritat. 

Els fets han passat aquesta matinada, a les 2.30h., quan la Guàrdia Urbana ha rebut un avís alertant que unes persones havien sostret ampolles d’alcohol d’un local de la Rambla Vella. Un cop a l’establiment, el propietari ha explicat als agents que uns individus que encara eren allà havien demanat dues ampolles de cervesa i dos combinats i s’havien negat a pagar, després que la targeta de crèdit fos refusada. Els detinguts s’han negat a tornar les ampolles, per la qual cosa els agents els han informat que davant la denúncia del responsable de l’establiment, es procediria a citar-los per un judici immediat per un delicte lleu de furt i un delicte lleu d’estafa. Finalment, les ampolles han aparegut amagades al costat de la porta de sortida d’emergència. Els agents manifesten que l’actitud dels detinguts ha estat poc col·laboradora, fins al punt que una d’elles ha intentat agredir un dels agents, a més d’insultar-lo. L’altre detingut també ha intentat agredir l’agent. Finalment, han pogut reduir-lo i han estat detinguts tots dos per un presumpte delicte de desobediència, resistència i atemptat a agents de l’autoritat.

D'altra banda, agents de la Guàrdia Urbana van detenir ahir a la tarda una persona per un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior d’un vehicle. Els fets van passar a les 19.45h., quan des de la sala de ràdio control i comandament van rebre una trucada d’una persona que denunciava que al Passeig Rafel de Casanova, tocant a la platja del Miracle, una persona manipulava amb un objecte la porta d’un vehicle. Un cop al lloc dels fets, el denunciant va assenyalar als agents on es trobava la persona, que ja era a l’interior d’un vehicle manipulant el volant. Els agents van observar com el pany estava forçat. El detingut va acabar sortint del cotxe i dins van trobar, damunt del seient de l’acompanyant, una navalla de 15 centímetres de llargada. Aquesta persona ja havia forçat un altre vehicle de la zona. Per tot plegat, els agents van detenir aquesta persona per un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior del vehicle.

Finalment, també ahir a les 19.10h., la policia local va detenir un home perquè tenia un ordre de crida i cerca. Els agents van ser requerits per un establiment comercial de Les Gavarres perquè hi havia una persona realitzant mendicitat i molestant els clients. Un cop al lloc dels fets, els agents van identificar la persona que tenia un ordre de recerca, detenció i personació davant d'un jutjat de Jérez de la Frontera, per la qual cosa es va procedir a la seva detenció.

Segells de reconeixement d’administració oberta