Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2016 Agents de la Guàrdia Urbana detenen quatre persones per un presumpte delicte de furt

Agents de la Guàrdia Urbana detenen quatre persones per un presumpte delicte de furt

Agents de la Guàrdia Urbana detenen quatre persones per un presumpte delicte de furt

Durant la identificació, els agents van comprovar com un d’ells també tenia una odre de detenció i personació ordenada per un jutjat de Barcelona.
25/05/2016

Agents de la Guàrdia Urbana han detingut quatre persones per un presumpte delicte de furt. Els fets han passat aquesta matinada, a les 01.11 h quan quatre persones que presumptament havien comès el dia 22 d’aquest mes un delicte de furt es trobaven a la terrassa d’un restaurant del centre de Tarragona. Els agents es van dirigir als homes, que van ser identificats per la cambrera del local on havien perpetrat el furt. La dona va assegurar no tenir dubtes que els dos detinguts eren els presumptes autors dels fets. Durant la identificació, els agents van comprovar com un d’ells també tenia una odre de detenció i personació ordenada per un jutjat de Barcelona, per la qual cosa els agents de la Guàrdia Urbana van detenir-los. 

Segells de reconeixement d’administració oberta