Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2016 Delicte contra la seguretat de trànsit per conducció amb un permís suspès per resolució judicial

Delicte contra la seguretat de trànsit per conducció amb un permís suspès per resolució judicial

Delicte contra la seguretat de trànsit per conducció amb un permís suspès per resolució judicial

La pèrdua de vigència va ser per un període de 2 anys, i al Sistema d'informació Policial d'aquest cos també hi constava com a denunciat pels procediments de conduir sota els efectes de l'alcohol el 2011 i el 2013.
Delicte contra la seguretat de trànsit per conducció amb un permís suspès per resolució judicial imatge d'arxiu
30/11/2016

El  passat dia 29 de novembre la Guàrdia Urbana va instruir diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit al barri de Sant Salvador. Els fets van succeir quan una patrulla estava realitzant un control preventiu d’alcoholèmia i van aturar un conductor per identificar-lo. Un cop comprovada la seva documentació, al sistema informàtic policial constava que el vehicle no disposava d’assegurança obligatòria ni tampoc havia passat l’ITV des del mes de març. També es va comprovar que el conductor no tenia vigència al permís de conduir per resolució judicial, a causa de no haver realitzat el curs preceptiu després del compliment del període. La pèrdua de vigència va ser des del 6 de juny de 2013 fins al 13 de gener del 2015, per un període de 2 anys, 8 mesos i 1 dia, del Jutjat Penal 2 de Tarragona. Per aquest motiu, se’l va citar per a judici ràpid i es va immobilitzar el turisme. Al Sistema d'Informació Policial d'aquest cos també constava com a denunciat pels procediments de conduir sota els efectes de l’alcohol el 2011 i el 2013.

Segells de reconeixement d’administració oberta