Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2016 Delicte de resistència, desobediència a agents de l’autoritat i desordres públics

Delicte de resistència, desobediència a agents de l’autoritat i desordres públics

Delicte de resistència, desobediència a agents de l’autoritat i desordres públics

Aquest cap de setmana els agents també van intervenir en delictes de maltractament en l’àmbit de la llar, d'amenaces i desordres públics i d'ordre de crida i cerca.
14/06/2016

Agents de la Guàrdia Urbana van detenir dissabte a les 22.30 h una dona per un presumpte delicte de resistència, desobediència a agents de l’autoritat i desordres públics. Els fets van passar a l’interior d’un autobús de l’EMT a la N-340. La Guàrdia Urbana va rebre una trucada on es denunciava que dues dones estaven insultant i amenaçant la conductora de l’autobús. Un cop al lloc dels fets els agents es van entrevistar amb l’inspector de l’EMT que manifestà que els fets es van originar després que dues noies exigissin a la conductora de l’autobús que els tornés 1,50 euros. La resposta de la conductora va ser que haurien d’anar a les oficines de l’empresa. Els agents van demanar la identificació a les dues dones però no els hi van voler facilitar, per la qual cosa els van demanar que els acompanyessin a la comissaria. En aquest instant, una de les detingudes va començar a cridar que els agents volien agredir-la, es va llençar a terra, va agafar unes pedres i es va colpejar la cara, cridant que l’estaven pegant. De tot això va ser testimoni l’inspector de l’EMT. Com que la detinguda continuava amb aquesta actitud i no atenia a les indicacions dels agents, va ser detinguda per resistència, desobediència a agents de l’autoritat i desordres públics.

Delicte de maltractament en l’àmbit de la llar

D'altra banda, agents de la Guàrdia Urbana van detenir dissabte a les 04.45 h una persona com a presumpte autor de maltractaments en l’àmbit de la llar. Els fets es van iniciar a les 3.09 h quan la centraleta de la Guàrdia urbana va rebre trucades de veïns que denunciaven una discussió acalorada entre una parella. Fins i tot un testimoni va assegurar haver vist com l’home agredia la dona. Els agents van comprovar com els crits se sentien des de fora del pis. La dona va explicar que la seva parella havia arribat a casa begut i va començar a agredir-la i insultar-la, per la qual cosa se’l va detenir, acusat d’un presumpte delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar.

Delicte d’amenaces i desordres públics

Agents de la Guàrdia Urbana va detenir dissabte a les 23.51 h un home acusat d’un presumpte delicte d’amenaces i desordres públics. Els fets van passar a l’interior d’un supermercat, quan el vigilant de seguretat va retenir una persona per alterar l’odre i agredir una clienta i el propi vigilant. Els fets s’havien originat a la línia de caixes quan el detingut va exigir que se li tornés la compra i va començar a cridar que havia passat 12 anys a la presó i no li importava passar-ne alguns més. En presència dels agents, va intentar de nou agredir el vigilant de seguretat. Per tot plegat, els agents el van detenir.

Ordre de crida i cerca

Agents de la Guàrdia Urbana van detenir un home ahir, a les 21.11 h, com a presumpte autor d’un ordre de crida i cerca. Els agents, que patrullaven per la Part Alta, van localitzar el detingut que, després de consultar els arxius policials, van comprovar com tenia una ordre de crida i cerca per un jutjat de Tarragona com a investigat per un presumpte delicte de danys.

Segells de reconeixement d’administració oberta