Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2016 Detingut per conduir sota els efectes de l’alcohol i per negar-se a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia

Detingut per conduir sota els efectes de l’alcohol i per negar-se a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia

Detingut per conduir sota els efectes de l’alcohol i per negar-se a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia

També van detenir un altre home per tenir una ordre de crida i cerca.
06/06/2016

Agents de la Guàrdia Urbana van detenir divendres, a les 21.28 h, un home per conduir sota els efectes de l’alcohol i per negar-se a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia. Els fets van passar a les 19 h, quan la Guàrdia Urbana va rebre una trucada perquè -a l’alçada de l’avinguda Catalunya- hi havia un cotxe aturat i del vehicle havien baixat dos homes que semblava que anaven beguts. Un cop al lloc dels fets, els agents van identificar les dues persones que mostraven evidents símptomes d’estar sota la influència de begudes alcohòliques però es negaven a practicar les proves. Fins i tot els agents van comprovar com al conductor no li constava cap tipus de permís de conduir espanyol. Per tots aquests motius, es va procedir a la seva detenció per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques .

D'altra banda, agents de la Guàrdia Urbana van detenir divendres, a les 13.58 h, un home per tenir un ordre de crida i cerca. Els fets es van iniciar arran d’una trucada d'alerta perquè s’estava produint una baralla entre vàries persones. Un cop al lloc dels fets el denunciant va explicar als agents com el detingut, veí seu, feia molt de soroll a l’interior del seu habitatge. Els agents van constatar que es tractava d'un cas de denúncies creuades entre les dues parts per un delicte menor de lesions, però a l'identificar les persones implicades, els agents van veure que el detingut tenia una ordre de recerca, detenció i personació per un jutjat penal de Lleida. 

Segells de reconeixement d’administració oberta