Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2016 Detingut per un presumpte delicte d’atemptat contra un agent de l’autoritat

Detingut per un presumpte delicte d’atemptat contra un agent de l’autoritat

Detingut per un presumpte delicte d’atemptat contra un agent de l’autoritat

La conductora del turisme va donar positiu amb 0,91 mg/l
Detingut per un presumpte delicte d’atemptat contra un agent de l’autoritat Imatge d'arxiu
29/01/2016

La Guàrdia Urbana ha detingut aquesta matinada, a les 5.57 h, a un jove veí del Pla de Santa Maria per un presumpte delicte d’atemptat contra un agent de l’autoritat.

Els fets es van iniciar a les 4.30 h quan una patrulla de la Guàrdia Urbana es trobava realitzant un servei de vigilància pel centre de la ciutat. Els agents van observar un vehicle que circulava cometent infraccions. Un cop rebassat un semàfor del carrer St. Francesc, el vehicle es va aturar i va baixar un individu del seient de l’ocupant amb la intenció de conduir ell. El vehicle policial va fer indicacions perquè la conductora mostrés la documentació. El detingut va començar a cridar contra els agents, alhora que demanava a la conductora que no els ensenyés cap documentació. Els agents van apartar a l’individu de la via perquè no fos atropellat. En aquest moment, el detingut va començar a insultar als agents, fins al punt de donar una empenta i un cop de puny a un dels policies. Davant aquesta actitud va ser reduït i detingut. Pel que fa a la conductora, presentava alcoholèmia positiva de 0,91 mg/l. 

Segells de reconeixement d’administració oberta