Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2016 Detingut per un presumpte delicte de maltractament a la llar

Detingut per un presumpte delicte de maltractament a la llar

Detingut per un presumpte delicte de maltractament a la llar

A les 01:30 h també va ser detingut un home com a pressumpte autor d'amenaces
Detingut per un presumpte delicte de maltractament a la llar Imatge d'arxiu
22/02/2016

 

La Guàrdia Urbana va detir ahir un persona nascuda a Angola per un presumpte delicte de maltractament a la llar. Els fets van passar diumenge a les 19.45 h, quan la Guàrdia Urbana va rebre l’avís que a la plaça dels Carros s’estava produint l’agressió a una dona. Un cop al lloc dels fets, els agents van parlar amb la persona que havia donat l’avís, que els va explicar que havia observat com un home sacsejava una dona i li cridava. Aquest home va acostar-se a la parella per separar-los i la dona li va dir que era la seva parella i que l’havia amenaçat de mort, i que no era la primera vegada que passava. Mentre trucava a la policia, l’agressor havia aprofitat per marxar del lloc dels fets. La dona presentava una ferida sagnant a la mà. Els agents van detenir poc després a l’agressor a l’estació de trens.

 

PEr altra banda, la Guàrdia Urbana va detenir diumenge, a les 01.30 h, un home com a presumpte autor d’amenaces. Els fets van passar a Bonavista, quan els agents van ser requerits perquè un home va denunciar que un altre l’estava amenaçant amb un ganivet de grans dimensions, a més a més d’insultar-lo i amenaçar-lo de mort en reiterades ocasions. Per la qual cosa, va trucar a la Guàrdia Urbana per denunciar les fets. La dotació de la policia local es va dirigir al domicili del denunciat qui, en obrir la porta, presentava símptomes d’anar begut i tenia l’entrada de casa un ganivet de grans dimensions. Per tot plegat, va ser detingut com a autor d’amenaces. 

Segells de reconeixement d’administració oberta