Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2016 Detingut per un robatori amb força

Detingut per un robatori amb força

Detingut per un robatori amb força

Els actes van tenir lloc al camí Ermita del Llorito divendres al matí
Detingut per un robatori amb força Arxiu
18/01/2016

 

El passat divendres 16 de gener a les 9h del matí la Guàrdia Urbana va rebre una trucada informant del robatori amb força en un domicili de la zona del camí Ermita del Llorito de Tarragona. Els agents van arribar al lloc dels fets i el lladre encara es trobava dins el domicili armat amb dos ganivets; finalment va sortir del domicili i va estar amenaçant una bona estona els agents; però aquests van aconseguir immobilitzar-lo, emmanillar-lo i reduint-lo davant el seu estat tan alterat.

La Guàrdia Urbana va procedir a detenir l’individu per un pressumpte delicte de robatori amb força, un pressumpte delicte d'amenaces amb arma blanca i un pressumpte delicte de desobediència resistència i atemptat als agents de l'autoritat. El detingut va ser traslladat a l'hospital de Santa Tecla per tal de ser reconegut per un metge i posteriorment a la comissaria dels Mossos d'Esquadra on va quedar en custòdia.

Detinguts per robatori d’una motocicleta

El passat dissabte 17 de gener a les 16h de la tarda la Guàrdia Urbana va detenir dues persones per al robatori de robatori d’una motocicleta unes hores abans. Els agents van localitzar la motocicleta que ja estava mig desmontada en vàries peces i van informar al propietari, qui hores més tard, la va recuperar.

Segells de reconeixement d’administració oberta