Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2016 Diligències per conduir tenint una suspensió temporal del permís de conduir

Diligències per conduir tenint una suspensió temporal del permís de conduir

Diligències per conduir tenint una suspensió temporal del permís de conduir

La conductora té en vigor una suspensió temporal del permís de conduir i el vehicle la ITV caducada
Diligències per conduir tenint una suspensió temporal del permís de conduir imatge d'arxiu
19/12/2016

El passat dissabte, 17 de setembre, a les 8.35 h, la Guàrdia Urbana va obrir diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit a una dona per conduir el seu vehicle amb una suspensió temporal del seu permís de conduir i també denunciada per tenir la ITV caducada.

Els fets van succeir quan una patrulla que es trobava realitzant tasques de vigilància del trànsit a la zona del carrer Vidal i Barraquer, ja que s'havia procedit al tall del carrer pel muntatge de la infraestructura per la carrera esportiva Mitja Marató de Tarragona, va observar com un vehicle vulnerava la tanca situada a l’accés del carrer Vidal i Barraquer. La patrulla va aturar el vehicle i va identificar la conductora sol·licitant a la Sala de Coordinació Operativa que confirmés si tenia el permís de conduir en vigor. En comprovar la informació, van adonar-se que la conductora tenia en vigor una suspensió temporal del permís de conduir i que el vehicle tenia la ITV caducada. Així mateix li constaven antecedents per conduir sota els efectes d'alcohol i conduir amb privació judicial cautelar del permís/llicència.

Segells de reconeixement d’administració oberta