Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2016 La Guàrdia Urbana ha sancionat un supermercat per la venta d’alcohol a menors.

La Guàrdia Urbana ha sancionat un supermercat per la venta d’alcohol a menors.

La Guàrdia Urbana ha sancionat un supermercat per la venta d’alcohol a menors.

Els agents van identificar a quatre joves que portaven dues ampolles de vodka
09/01/2017

 

Els fets van passar el passat 22 de desembre, quan la Divisió de Serveis Especials i Proximitat de la Guàrdia Urbana de Tarragona realitzava un control d'establiments de venda de begudes alcohòliques a menors d'edat amb motiu de la Festa de Cap d'Any Universitària a la Tàrraco Arena Plaça.

A les 23.15 h els agents van observar com entraven i sortien un grup de joves d'un supermercat ubicat al carrer Pare Martell. Després d'estar uns minuts a la porta de l'establiment els agents van sospitar, pel seu aspecte, que es tractava de menors d'edat i que els treballadors del supermercat no demanaven el DNI als joves a l'hora de pagar les begudes alcohòliques.

Els agents van identificar a quatre joves que portaven dues ampolles de vodka. Un cop comprovat que els 4 tenien 16 anys, van intervenir les begudes. A continuació van aixecar acta identificant l'encarregat de l'establiment, que no tenia a la seva disposició la llicència municipal d'obertura de l'establiment, l'assegurança obligatòria de responsabilitat civil i tenien la revisió dels tres extintors de seguretat caducats. Els agents van aixecar acta de tot plegat i van imposar a l'establiment una sanció per la venda d'alcohol a menors.

Segells de reconeixement d’administració oberta