Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2016 La Guàrdia Urbana deté dos homes acusats d’un presumpte delicte de resistència, obediència i trencament de condemna

La Guàrdia Urbana deté dos homes acusats d’un presumpte delicte de resistència, obediència i trencament de condemna

La Guàrdia Urbana deté dos homes acusats d’un presumpte delicte de resistència, obediència i trencament de condemna

D'altra banda, detenen una altra persona per un presumpte delicte d’atemptat a agents de l’autoritat. Els agents li van intervenir una navalla i un cúter.
La Guàrdia Urbana deté dos homes acusats d’un presumpte delicte de resistència, obediència i trencament de condemna Imatge d'arxiu
06/04/2016


Agents de la Guàrdia Urbana van detenir dissabte, 2 d'abril, a les 16.31 h, dos homes acusats d'un presumpte delicte de resistència, obediència i trencament de condemna. El responsable d'un establiment de Tarragona va denunciar a la Guàrdia Urbana que un home que té un ordre d’allunyament es trobava al local. Un cop va arribar la patrulla policial l'home va fugir, tot i que el van poder detenir. L'ordre va ser dictada pel Jutjat de Violència Domèstica de Tarragona.

D'altra banda, agents de la Guàrdia Urbana van detenir una persona per un presumpte delicte d'atemptat a agents de l’autoritat. Els fets van passar ahir, diumenge 3 d'abril, a les 01.36 h. quans agents de la policia local van anar a la Plaça dels Sedassos per un requeriment veïnal a prestar un servei de seguretat ciutadana i control d’actes incívics. En arribar van veure un gos de raça perillosa lligat a una barana sense morrió. Al lloc hi havia ciutadans que es queixaven que hi havia menors i el gos ja havia grinyolat a un parell de persones en passar pel seu costat. El propietari va fer cap al lloc dels fets i els agents el van informar que portarien el gos a un centre homologat amb l'objectiu de donar compliment a les ordenances municipals. Aquest individu era la persona que estava alterant de forma greu l’odre i que amenaçava i increpava els vianants. Per tots aquests fets, els agents el van informar que li posaran una sanció administrativa per l'incompliment de les ordenances en el referent al transport d’animals potencialment perillosos en espais públics. El detingut va començar a proferir insults i amenaces als agents, que van requerir que desistís en la seva actitud, la qual cosa no va fer. És més, fins i tot va donar un cop de colze a un dels agents mentre l'escorcollaven. Els agents li van intervenir una navalla i un cúter. Per tot plegat, se'l va detenir per un presumpte atemptat a agents de l’autoritat.

Segells de reconeixement d’administració oberta