Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2016 Identificat i citat per un judici per furt

Identificat i citat per un judici per furt

Identificat i citat per un judici per furt

Segons el sistema informàtic policial, li constaven dos esbrinaments de domicili i dues citacions, es van complimentar i va quedar citat per un altre judici per furt.
16/12/2016

Ahir dimecres, les 10.35 h, va ser identificat i citat judicialment un home per furt en un establiment del carrer Riu Glorieta de Campclar.

Els fets van succeir quan una patrulla que realitzava tasques de vigilància per la zona de Campclar va ser requerida per una empleada d’un establiment que va informar els agents que un individu havia furtat de l’establiment una capsa de bombons, i que en el moment de recriminar-li aquest havia sortit corrents del lloc.

Amb aquestes dades i amb la voluntat de l’establiment de presentar denúncia, els agents van realitzar una batuda per les proximitats i van trobar l'individu, que coincidia plenament amb la descripció facilitada per l’empleada, prop de la N-340. L'individu va reconèixer els fets i va afegeir que ho havia fet perquè tenia gana. Es va procedeir a la identificació però no disposava de cap document, motiu pel qual va ser traslladat a la comissaria a efectes de ser identificat i citat per a judici.

Una vegada esbrinades i comprovades les dades, el sistema informàtic policial va revelar que li constaven dos esbrinaments de domicili i dues citacions, així que es van complimentar i va quedar citat per un altre judici per furt.

Segells de reconeixement d’administració oberta