Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2016 Troben una gran acumulació de bosses de roba usada en un terreny forestal

Troben una gran acumulació de bosses de roba usada en un terreny forestal

Troben una gran acumulació de bosses de roba usada en un terreny forestal

Agents de la Guàrdia Urbana han fet la troballa mentre realitzaven un patrullatge prop de la urbanització Balcó de Tarragona.
Troben una gran acumulació de bosses de roba usada en un terreny forestal Guàrdia Urbana davant l'acumulació de bosses en terreny forestal
31/05/2016

Aquest matí, a les 11.15 hores, agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona de la unitat de Medi Ambient que estaven realitzant un patrullatge, han trobat una gran acumulació de bosses en un terreny forestal, concretament a la carretera que va de Sant Pere i Sant Pau cap a Santes Creus, la TP-2031, prop de la urbanització Balcó de Tarragona.

Les bosses eren de plàstic i plenes de roba usada, aparentment procedent dels contenidors de recollida de roba de l'Associació Roba Amiga. Pels voltants de la zona també hi havia molta roba llençada per terra.

La Guàrdia Urbana s'ha posat en contacte amb representants de l'Associació Roba Amiga, que s'han personat al lloc dels fets i han manifestat que segurament aquesta roba prové de la sostracció de la roba dels seus contenidors, ja que la majoria de vegades quan fan la recollida els contenidors estan buits.

Els operaris de l'Associació Roba Amiga han recollit les bosses i han calculat que aproximadament hi havia uns 1.500 kg de roba.

Segells de reconeixement d’administració oberta