Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2016 Un detingut per un presumpte delicte de danys, resistència, desobediència i lesions a agents de l’autoritat

Un detingut per un presumpte delicte de danys, resistència, desobediència i lesions a agents de l’autoritat

Un detingut per un presumpte delicte de danys, resistència, desobediència i lesions a agents de l’autoritat

Els actes van tenir lloc ahir, a les 23.55 h
10/03/2016


Els fets van iniciar-se a les 22.40 h, quan van trucar a la Guàrdia Urbana denunciant que s’estava produint una baralla amb diversos implicats a un bar de Sant Pere i Sant Pau. Els agents van identificar al presumpte autor de les injúries, amenaces, agressió i danys que, en aquell moment, es trobava fora del local. El detingut presentava una actitud agressiva i es trobava sota els efectes de begudes alcohòliques i alguna substància estupefaent. Durant la conversa amb els agents, el detingut va continuar amenaçant a les persones que es trobaven a la porta. Els agents el van traslladar a l’hospital de Sant Pau i Santa Tecla per practicar-li un reconeixement i, posteriorment, el van traslladar a la comissaria de la Guàrdia Urbana, on va agredir a un dels agents, que va haver de rebre atenció mèdica.

La Guàrdia Urbana va detenir a dues persones per un presumpte delicte de robatori amb força. Els fets van passar ahir a les 16.10 h, quan agents de la Guàrdia Urbana es trobaven fent patrullatge per la zona de Sant Salvador. Els agents van ser requerits perquè unes persones intentaven entrar a un habitatge forçant el pany de la porta. Quan estaven arribant al lloc dels fets els detinguts van marxar direcció a Tarragona. Amb la descripció facilitada pel veí que va denunciar els fets, els agents van trobar als detinguts davant d’un altre habitatge. Els agents van identificar a aquestes dues persones i van procedir al seu escorcoll, i se’ls va trobar un pany trencat amb un cargol al forat de la clau, un parell de cargols i una clau. Al vehicle també van trobar una caixa d’eines i una ronyonera amb altres estris, per la qual cosa se’ls va detenir per un presumpte delicte de robatori amb força.

Segells de reconeixement d’administració oberta