Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2016 Una dona detinguda i un home denunciat per furt

Una dona detinguda i un home denunciat per furt

Una dona detinguda i un home denunciat per furt

L'home va intentar furtar en un establiment, material valorat en 437 €, i la dona va ser detinguda per una ordre judicial.
Una dona detinguda i un home denunciat per furt imatge d'arxiu
29/11/2016

Detinguda per una ordre judicial

El passat dia 26 a les 11.47 h, es va detenir una dona amb ordre de crida i recerca i una altra d’esbrinament de domicili. Els fets van succeir quan en un control policial, es va procedir a identificar a la posteriorment detinguda. En el moment de facilitar les dades al sistema informàtic, a la Guàrdia Urbana li constava una ordre de crida i recerca del Jutjat n.4 del Prat de Llobregat, i un esbrinament de domicili del Jutjat n.7 de Sabadell. Per aquests motius es va procedir a la seva detenció i instrucció de les diligències pertinents.

 

Diligències per un delicte de furt

El passat dia 25 de novembre de 2016, la central de la Guàrdia Urbana va rebre una trucada d’un centre comercial de les Gavarres perquè tenien retinguda a una persona per furt a l’interior d’un dels establiments.

A l’arribada de la patrulla, els agents es van posar en contacte amb el vigilant, i van identificar la persona retinguda, que va reconèixer que havia amagat i intentat sostreure dos mp4.  El vigilant va observar des de les càmeres de vigilància com va fer servir la porta d'un frigorífic per amagar-se'ls i, un cop creuades les línies de caixes, el van aturar. També van trobar-li un GPS, que tenia amagat a l’interior dels calçotets. Tot plegat per valor de 437 €.

Segells de reconeixement d’administració oberta