Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2017 Quatre detinguts per la Guàrdia urbana

Quatre detinguts per la Guàrdia urbana

Quatre detinguts per la Guàrdia urbana

Aquest ha estat el balanç de la Guàrdia Urbana durant el cap de setmana
Quatre detinguts per la Guàrdia urbana Imatge d'arxiu
08/05/2017


El passat divendres 5 de maig a la tarda una patrulla de la Guàrdia Urbana que realitzava tasques de seguretat pel centre de la ciutat, rep l’avís d’un individu fugit que s’ha vist al Parc Francolí, presumptament autor d’un robatori amb violència, succeït hores abans, mentre hi ha una persona fent la denúncia d’aquest mateix robatori a la comissaria. Un cop detallada la persona per part de la víctima, coincideix plenament amb l’individu, que resta detingut per un delicte de robatori amb violència i intimidació.

El dissabte 6 de maig a la matinada la Guàrdia Urbana estava patrullant pel centre de la ciutat i localitza quatre joves, dos d’ells a l’interior d’un vehicle que s’intenten amagar en veure’ls. En veure aquest moviment estrany, els agents els demanen la identificació i propietat del vehicle, que resulta ser d’una altra persona. A més, els agents de la Guàrdia Urbana observen que una de les finestres ha resultat forçada i l’interior està tot desordenat i s’adonen que hi ha diversos objectes fora del vehicle i que, en registrar els quatre joves, aquests porten dos telèfons mòbils al damunt que tampoc són seus. Finalment els agents procedeixen a la detenció d’aquestes dos joves.

El diumenge 7 de maig al matí la Guàrdia Urbana rep l’avís d’un agent fora de servei d’aquest cos policial que mentre estava passejant ha observant com una persona estava forçant la porta d’un vehicle estacionat a un pàrquing de zona blava del centre de la ciutat i, així mateix, fa una descripció del presumpte autor del robatori. Quan arriben els agents es troben una persona que coincideix plenament amb la descripció feta pel company i que, a més, es troba davant el vehicle esmentat. Al mateix temps observen diverses eines que ha utilitzat per forçar el vehicle així com sang tant a les mans com a la part que ha intentat forçar, donat que es deu haver ferit. Tot i que l’individu nega haver fet res, per tot els fets esmentats anteriorment es procedeix a la seva detenció com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a interior de vehicle.

Segells de reconeixement d’administració oberta