Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2017 Aquest cap de setmana s’han detingut dues persones per alteració de l’ordre

Aquest cap de setmana s’han detingut dues persones per alteració de l’ordre

Aquest cap de setmana s’han detingut dues persones per alteració de l’ordre

AIxí mateix, s’ha localitzat i detingut un tercer individu en recerca i captura, i s’ha denunciat una quarta persona per fer malbé el mobiliari urbà.
27/03/2017

El divendres 24 a la tarda la Guàrdia Urbana deté un individu per resistència i desobediència als agents de l'autoritat amb motiu d'assistir a una baralla on ja hi havia Mossos d'Esquadra, i van demanar suport de la Guàrdia Urbana; ja que l'individu mostrava molta resistència i amenaçava amb una arma blanca mostrant molta agressivitat als agents, fruit d'una baralla amb l'encarregat d'un bar del barri de Torreforta. Hores més tard, a les 21 h, s'esdevé una nova detenció a un individu de Tarragona per conduir sota els efectes de l'alcohol i la negativa a sotmetre's a les diferents proves i respondre les preguntes dels agents.

El dissabte 25 de març a les 17 h un vehicle ha causat danys al mobiliari urbà xocant contra un fanal i arrencant-lo de ple a l'alçada d'una rotonda del carrer de l'Or a Riuclar i posteriorment fugar-se. El vehicle i conductor del mateix són identificats, amb permís de conduir i ITV caducats, i es procedeix a denunciar el conductor per la infracció comesa. El mateix dissabte a la nit es deté un altre individu que, alertat per un veí, estava inconscient damunt d'un vehicle per estar sota els efectes de l'alcohol. A l'individu se'l deté per tenir una ordre de recerca i captura pel Jutjat número 3 de Saragossa.

Segells de reconeixement d’administració oberta