Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2017 Detinguda una dona per sostreure un collaret pel mètode de la falsa abraçada

Detinguda una dona per sostreure un collaret pel mètode de la falsa abraçada

Detinguda una dona per sostreure un collaret pel mètode de la falsa abraçada

Agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona han detingut avui, a les 18 hores, al centre de la ciutat, una dona per un presumpte delicte de robatori amb violència, estafa, usurpació d'estat civil i falsificació de document mercantil
08/06/2017

 

Un agent de parquímetres ha estat requerit per una senyora gran que li ha manifestat que una altra dona, que ella no coneix, li ha fet una abraçada i li ha pres un collaret d'or que portava al coll. A partir de la descripció de com era i com anava vestida, agents de la Guàrdia Urbana han identificat i localitzat una dona, que coincidia amb les característiques facilitades, en una botiga de compra i venda d'or. La dona estava venent el collaret robat i donava a la dependenta del local una fotocòpia d'un DNI a nom d'una altra persona. 

La treballadora de l'establiment ha explicat als agents que, aquest matí, la mateixa dona ja havia portat una altra polsera d'or. Per tots aquests fets, la Guàrdia Urbana ha detingut aquesta persona per un presumpte delicte de robatori amb violència, estafa, usurpació d'estat civil i falsificació de document mercantil.

El mètode de la falsa abraçada consisteix a dirigir-se a una persona d'edat avançada i, amb qualsevol excusa, mantenir-hi un contacte físic per robar-li objectes de valor.

Segells de reconeixement d’administració oberta