Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2017 Detingut per un delicte de danys a 6 vehicles estacionats

Detingut per un delicte de danys a 6 vehicles estacionats

Detingut per un delicte de danys a 6 vehicles estacionats

També van recuperar un ciclomotor sostret.
Detingut per un delicte de danys a 6 vehicles estacionats imatge d'arxiu
09/05/2017

La Guàrdia Urbana va rebre una trucada aquest dilluns 8 de maig al matí d'un veí que havia estat observant un ciclomotor estacionat de feia dies en un mateix indret i li semblava estrany. La patrulla accedeix al lloc i procedeix a identificar el ciclomotor i truquen a la propietària del mateix que ja havia interposat una denúncia per robatori. Es retira el ciclomotor i s'informa la propietària que s'ha de personar a la comissaria de la Guàrdia Urbana amb tota la documentació en regla i denúncia per poder recuperar-lo.

Durant la matinada d'aquest dimarts 9 de maig a les 3 h la Guàrdia Urbana rep la trucada d'un Mosso d'Esquadra fora de servei informant d'uns actes vandàlics que s'haurien produït en una plaça del centre de la ciutat. El mosso va indicar que havia vist tres joves que semblaven anar beguts, cridant i donant puntades de peu per als turismes que hi havia estacionats al voltant. La Guàrdia Urbana arriba al lloc dels fets, on els nois ja han fugit, però localitzen un d'ells una estona més tard. Al mateix temps una segona dotació d'agents de la guàrdia urbana analitza els danys ocasionats que consten de 6 vehicles amb cops a les portes, finestres i retrovisors trencats, laterals abonyegats, etc.

Un cop comprovat l'abast dels danys i tenint identificat l'autor, i tenint en compte que en el lloc de la identificació li constava una ordre de prohibició d'aproximar-se al carrer Soler, es procedeix a la seva detenció, per un presumpte delicte de danys i un presumpte delicte de trencament de condemna. En el moment de ser informat dels drets de manera verbal i en l'acció d'emmanillar-lo, el detingut ofereix una forta resistència havent de ser immobilitzat, i fins i tot un cop emmanillat presenta molta violència i dóna puntades de peu a mobiliari i a tot el que troba al seu voltant.

Segells de reconeixement d’administració oberta