Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2017 Detingut per un delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar

Detingut per un delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar

Detingut per un delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar

Citació judicial per a un presumpte lladre
Detingut per un delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar imatge d'arxiu
23/06/2017

 

El dilluns 19 de juny a les 21 h la Guàrdia Urbana rep la trucada d’un veí d’un immoble de la Part Alta que ha observat com un individu pretenia robar la porta d’alumini d’un altre edifici. Un cop allí els agents identifiquen aquest home, que manifesta estar recopilant ferralla per la ciutat i que minuts abans havia vist una porta d’alumini de grans dimensions pendent de ser col·locada en un edifici en obres. Els agents retiren la porta al presumpte lladre i se cita a totes les parts a un judici ràpid.

El dimarts 20 de juny a la 1 h de la matinada la Guàrdia Urbana va rebre la trucada d’un establiment del centre de la ciutat, que denunciava que un home estava agredint una dona, segons els testimonis presents. En arribar al lloc dels fets, la presumpta víctima era a la porta del local molt afectada pels fets ocorreguts i manifestant que la seva parella l’havia pegat. La dona i un testimoni descriuen el presumpte agressor i informen que ha marxat uns metres més enllà. Una patrulla es disposa a localitzar-lo i quan el troben procedeixen a identificar-lo i el detenen per un delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar.

Segells de reconeixement d’administració oberta