Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2017 Detingut per un maltractament en l’àmbit de la llar

Detingut per un maltractament en l’àmbit de la llar

Detingut per un maltractament en l’àmbit de la llar

Dos detinguts com a presumptes autors d’un robatori al Parc Central i un altre detingut per atemptar contra els agents de l’autoritat.
Detingut per un maltractament en l’àmbit de la llar imatge d'arxiu
13/06/2017

 

El dissabte 10 de juny a les 9 h de la nit, la Guàrdia Urbana va rebre la trucada d’una dona que sol·licitava presència policial en un bloc de l'avinguda de Sant Salvador, ja que segons informava estava sent agredida per la seva parella. En arribar a lloc dels fets, els agents, conjuntament amb una dotació dels Mossos, van entrevistar la presumpta víctima, que estava acompanyada de la seva mare i la seva germana. La noia va explicar que la seva actual parella, l’havia cridat i amenaçat de mort davant dels fills que tenen en comú, que l’home estava sota els efectes de les begudes alcohòliques, que tenia por que algun dia li fes mal de veritat, ja que no era la primera vegada, i va manifestar la voluntat de presentar denúncia. Un cop localitzat el presumpte autor, queda detingut per un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar. Cal recordar que la Guàrdia Urbana, juntament amb Serveis Socials, compta amb una unitat d’atenció especialitzada a víctimes de violència masclista que dona resposta i protecció immediata les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Ofereix suport per tramitar la denúncia a qualsevol víctima de maltractament, a més de suport i assessorament psicosocial i legal. Telèfons de contacte: 092 / 977 240 345.


Dos detinguts com a presumptes autors d’un robatori al Parc Central

El dissabte a la tarda la Guàrdia Urbana és alertada per una trucada del servei de seguretat del Parc Central, on dos individus han intentat robar dues peces de roba per un import de gairebé 100 € en un establiment del centre comercial. Un cop arriben al lloc dels fets, els vigilants de seguretat ja els tenen retinguts i la Guàrdia Urbana procedeix a entrevistar-los. Per tot l'exposat, els agents procedeixen a la detenció dels dos joves per un presumpte delicte lleu de furt. Un cop detinguts, s'adonen de la falsa identitat d’un d’ells i ho comproven definitivament a través de les empremtes digitals.


Detingut per atemptar contra els agents de l’autoritat

La matinada de dissabte a diumenge, concretament a les 3 h, la Guàrdia Urbana, mentre realitza tasques de vigilància i seguretat ciutadana per la Part Alta de la ciutat, una persona surt de l’interior d’un establiment i manifesta que li acaben de pintar la persiana de l’establiment amb un esprai fa uns moments i identifica un jove que està fugint del lloc dels fets. La Guàrdia Urbana inicia una persecució de l’individu, fins que finalment l’intercepten i aquest presenta molta resistència, ja que s’encara a l’agent i pretén iniciar una baralla, fins que els agents aconsegueixen reduir-lo. Finalment, la Guàrdia urbana acaba detenint aquest individu per un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat, resistència i desobediència a l’autoritat. 

Segells de reconeixement d’administració oberta