Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2017 Diverses persones detingudes per comportament violent i per intent de robatori

Diverses persones detingudes per comportament violent i per intent de robatori

Diverses persones detingudes per comportament violent i per intent de robatori

10/07/2017

Dimecres, 5 de juliol, al matí la Guàrdia Urbana va rebre una trucada del Punt d’Atenció a les Persones sense Sostre (PASS) que hi ha ubicat a la Part Baixa en què se li informava que hi havia una persona que el dia abans ja s’havia mostrat de forma molt violenta contra els treballadors i el mobiliari d’aquell espai i havia amenaçat de tornar-hi l’endemà. Els treballadors van demanar la presència de la Guàrdia Urbana per efectuar una denúncia. Un cop allí, els agents van identificar la persona, que va ser immediatament detinguda atès que hi recauen un total de dotze denúncies per robatoris amb violència en grau de temptativa, així com d'altres de maltractament en l’àmbit de la llar, danys i agressions sexuals o faltes de lesions, des del 2015 fins ara.

El mateix dia, a la matinada, dos nois van ser detinguts per un intent de robatori amb força a l’interior d’un vehicle a la zona del camí del Llorito. Una patrulla de la Guàrdia Urbana estava fent vigilància per la zona del pàrquing del cementiri i va observar dos joves a l'interior d'un vehicle estacionat i en estat d’abandonament. En veure’ls van intentar fugir, però finalment els van detenir i els van localitzar diferents objectes presumptament sostrets d’altres vehicles, com un pen drive, un telèfon mòbil i una petita dosi de substàncies estupefaents. Tot i la detenció, donat l'elevat increment de robatoris a interior de vehicles aquest últim mes al pàrquing municipal del passeig de Torroja, al pàrquing municipal dissuasiu del Cementiri (camí del Llorito) i al pàrquing del col·legi de Sant Pau (passeig de Torroja), aquest cos policial ha decidit tirar endavant un dispositiu de vigilància estàtica per als propers dies per tal d'erradicar aquests fets delictius i poder identificar i/o detenir l'autor o els autors dels fets.

Segells de reconeixement d’administració oberta