Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2017 Diversos robatoris i actes de vandalisme el cap de setmana

Diversos robatoris i actes de vandalisme el cap de setmana

Diversos robatoris i actes de vandalisme el cap de setmana

La Guàrdia Urbana va realitzar diverses intervencions
16/05/2017

El passat divendres 12 de maig la Guàrdia Urbana va detenir un individu com a presumpte autor de furt; després que una càmera de seguretat del mateix establiment on s'havia produït el furt, gravés la infracció. Un restaurant proper a la zona del Parc de la Reconciliació, havia trucat a la Guàrdia Urbana per denunciar el robatori d'una bossa de mà i explicava que podria ser una persona que sovint s'està al parc. Un cop vistes les imatges i la identificació de l'individu, la Guàrdia Urbana procedeix a la detenció.

Aquest cap de setmana, la Guàrdia Urbana ha detingut dos individus per un delicte de danys. Els fets van passar la matinada de diumenge quan la Guàrdia Urbana va ser alertada de tres homes que estaven causant danys a diversos vehicles estacionats al voltant del Passeig Torroja, col·legi Sant Pau. Un cop al lloc dels fets, els agents localitzen nou vehicles danyats, tots amb el retrovisor tancat i procedeixen a la detenció dels individus que intenten fugir fins a interceptar-ne a dos d'ells a la baixada del Roser, complint amb la descripció facilitada pel denunciant.
Ahir dilluns 15 de maig la Guàrdia Urbana va obrir diligències a un individu per un delicte contra la seguretat del trànsit per conducció sense haver obtingut mai permís o llicència de conducció. Els fets es van desenvolupar després que entrés amb el seu ciclomotor en contra direcció pel carrer Armanyà, sent aturat pels agents que van comprovar, a més, que li constaven cinc avisos anteriors més per infraccions viàries i amb avís que no gaudeix del permís de conduir. Finalment se'l va citar per un judici ràpid en els pròxims dies.

Segells de reconeixement d’administració oberta