Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2017 Dos detinguts, un per odre de crida i recerca i un altre per robatori amb força

Dos detinguts, un per odre de crida i recerca i un altre per robatori amb força

Dos detinguts, un per odre de crida i recerca i un altre per robatori amb força

Dos detinguts, un per odre de crida i recerca i un altre per robatori amb força imatge d'arxiu
20/02/2017

El passat divendres 17 de febrer, la Guàrdia Urbana va rebre l’avís que hi havia una baralla en un bar del carrer Mallorca. En arribar al lloc, una patrulla va localitzar un home amb un petit tall al llavi, i va explicar que havia estat una baralla entre familiars. Els agents van identificar a dos homes més implicats en la baralla que van manifestar no voler presentar denúncia.

La patrulla va sol·licitar informació als sistemes informàtics policials i al primer identificat li constava una ordre de recerca i detenció del Jutjat Penal 2 de Tarragona, per la qual cosa es va procedir a la seva detenció.


El mateix divendres, 17 de febrer, a les 00:48 h la Guàrdia Urbana va rebre l’avís d’un possible robatori en un restaurant del Passeig Rafael Casanova i diverses dotacions es van dirigir al lloc. En arribar, el responsable de l’establiment va explicar que quan anava a tancar la porta exterior del recinte, havia sentit sorolls a l'interior del restaurant.

Els agents van entrar a l'interior del perímetre del restaurant, tancat amb un reixat, i van veure llum en un dels magatzems. L’encarregat va obrir la reixa i els agents van entrar i localitzar un individu al seu interior, que va ser immediatament reduït. Els agents van procedir a la seva identificació i detenció per un presumpte delicte de robatori amb força, en comprovar les dades, li constaven dues ordres de detenció pendents dictades pels jutjats de Tarragona per delictes de robatori amb força. 

Segells de reconeixement d’administració oberta