Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2017 Incidències registrades per la Guàrdia Urbana pel fort vent

Incidències registrades per la Guàrdia Urbana pel fort vent

Incidències registrades per la Guàrdia Urbana pel fort vent

S'està procedint a la retirada de nombrosos arbres que han caigut a diferents punts de la ciutat
27/12/2017


La Guàrdia Urbana de Tarragona ha registrat nombroses incidències provocades pel fort vent aquest matí. A l'avinguda de Roma ja s'ha retirat un semàfor que ha caigut pel fort vent i que ha fet caure 19 motos que estaven estacionades. A la Rambla Vella també ha caigut un semàfor a l'altura del carrer Sant Francesc.

S'està procedint a la retirada de nombrosos arbres que han caigut a diferents punts de la ciutat.

A la Rambla Nova ha caigut un arbre a la coca central, a tocar la plaça Imperial Tàrraco. També han caigut branques en altres punts i s'ha assegurat un tram a tocar de la Font del Centenari pel perill que pogués caure un dels arbres, a tota la zona ja hi està actuant la Brigada Municipal.

Han caigut 13 arbres que no han provocat danys personals en els següents punts: Francesc Bastos, Roig i Bergada, Joan Fuster, Via Augusta, Mozart, passeig Independència, antiga N340 abans d'Icomar, Joanot de Martorell i Arnau de Vilanova a Entrepins, Ripollès i avinguda Mediterrani a La Mora, Bloc Llorer i a la rambla de Ponent. S'ha tallat l'accés de l'antiga carretera de Salou, a l'altura del Tanatori, pel perill de caiguda d'un arbre de grans dimensions.

Altres incidències que s'han produït:
• Una porta de grans dimensions d'una empresa del carrer Coure s'ha desprès ocupant la calçada.
• Els Bombers han assegurat una bastida a Vidal i Barraquer.
• Ha caigut un mur a l'avinguda Roma que ha obligat a tallar el trànsit però la zona ja ha quedat restablerta.
• S'han arrencat plaques d'algunes teulades sense provocar danys greus a un dels establiments de les Gavarres, en un edifici de l'avinguda Catalunya, a Manuel de Falla, al carrer Sant Llorenç, al carrer Gran Canària i a la Torre Catalunya de l'avinguda Roma.
• S'han desprès tendals de balcons al carrer Riu Clar i persianes al carrer Gasòmetre i s'han trencat vidres en diferents habitatges que no han causat danys personals.

Compartir

arxivat sota:
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat