Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2017 La Guàrdia Urbana deté un individu per un trencament de l’ordre d’allunyament judicial

La Guàrdia Urbana deté un individu per un trencament de l’ordre d’allunyament judicial

La Guàrdia Urbana deté un individu per un trencament de l’ordre d’allunyament judicial

A la noia se la informa de les possibles repercussions per no haver respectat l’ordre d’allunyament i facilitar, de voluntat pròpia, la trobada
02/06/2017

Ahir dijous 1 de juny al migdia la Guàrdia Urbana es dirigeix a l'estació d'autobusos de Tarragona per una baralla entre dues persones. En arribar els individus expliquen que només s'havien aturat a saludar-se però que en arribar una noia, companya d'un dels dos i que té pendent una ordre d'allunyament de l'altre, la baralla s'havia agreujat. La Guàrdia Urbana deté al primer individu per un trencament de l'ordre d'allunyament judicial i a la noia se la informa de les possibles repercussions per no haver respectat l'ordre d'allunyament i facilitar, de voluntat pròpia, la trobada.

Hores més tard, ahir a les 20 h aproximadament, la Guàrdia Urbana actua a la Plaça Arce Ochoterena, quan rep la trucada avisant d'un possible robatori. Un cop allí, escolten el testimoni d'una noia que diu que a la seva amiga dos nois li acaben de prendre el mòbil i han sortit corrents en direcció Via Augusta. Amb la descripció d'un dels dos nois, els agents el localitzen i li intercepten el telèfon mòbil que retornen a la noia. Finalment els agents detenen al noi com a presumpte autor d'un robatori amb violència.

Durant un patrullatge d'aquesta matinada del 2 de juny pels carrers de Bonavista, uns agents observen que dins un vehicle hi ha dues persones discutint fortament i inicien la marxa. Quan el vehicle observa que la Guàrdia Urbana els està seguint accelerà de cop i gira sobtadament en una nova direcció, però finalment s'atura. Un cop parats, els agents demanen la documentació dels dos ocupants del vehicle i s'adonen que el conductor no disposa de permís de conduir per la pèrdua de punts. La Guàrdia Urbana el denuncia per un delicte contra la seguretat del trànsit i per conduir sense permís.

Segells de reconeixement d’administració oberta