Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2017 Tarragona incorpora 11 nous agents al seu cos de la Guàrdia Urbana

Tarragona incorpora 11 nous agents al seu cos de la Guàrdia Urbana

Tarragona incorpora 11 nous agents al seu cos de la Guàrdia Urbana

"L'objectiu és disposar d'una plantilla de 260 policies", explica l'alcalde Ballesteros
Tarragona incorpora 11 nous agents al seu cos de la Guàrdia Urbana Foto: Mauri
01/09/2017


Avui han pres possessió els 11 nous agents de la Guàrdia Urbana. Aquests nous components de la policia local són els guanyadors de la convocatòria que va fer fa un any l'Ajuntament de Tarragona i on es van presentar 800 aspirants. Tenen entre 20 i 39 anys. Dels 11, 3 són dones i el 70 per cent viuen a Tarragona.

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha destacat la importància "de la incorporació d'aquests nous agents que s'afegeixen a una plantilla de 230 policies. "Això significa –ha remarcat– que estem molt a punt d'aconseguir els 260 agents que vam dir". Ballesteros ha explicat que amb aquestes noves incorporacions s'aconseguirà rejovenir la plantilla actual i "dotar de més proximitat la nostra policia".

Ballesteros ha pronunciat unes paraules d'ànim i suport a la plantilla de la Guàrdia Urbana, que té molt bona valoració per part dels ciutadans. "Vivim uns moments complicats. Teniu la complicitat de tots nosaltres perquè sabem que sou un cos de seguretat exemplar i sabeu fer bé la feina".

 

Segells de reconeixement d’administració oberta