Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2018 Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

20/12/2018

Detingut per delicte contra la salut pública

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 49 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Ahir dimecres, poc abans de les 13 h del migdia, una patrulla de paisà que realitzava tasques de vigilància al barri de Torreforta va trobar una persona coneguda per anteriors intervencions relacionades amb la venda d'estupefaents. Els agents van veure com aquest individu es trobava al carrer Gran Canària amb actitud d'espera, controlant l'entorn i utilitzant el telèfon mòbil. Minuts després, va arribar una segona persona i els dos individus van parlar breument i van realitzar un intercanvi d'objectes.

Una segona patrulla va parlar amb els dos individus i va comprovar que s'havia produït una compravenda d'una peça d'haixix per valor de 10 €.

Una tercera patrulla va entrevistar-se minuts després amb el venedor. En el registre superficial li van trobar 136 €, que van ser intervinguts. Posteriorment va ser detingut.

 

Detingut per ordre de crida i cerca

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 24 anys al qual li constava una ordre de crida i cerca.

Poc després de les 19 h d'ahir dimecres, una patrulla va identificar una persona que baixava per la canonada de la façana d'un edicifi del carrer Cartagena.

Després de comprovar la seva identitat, els agents van tenir constància de quatre requeriments pendents dictats pels jutjats del Vendrell i Tarragona per delictes de danys, lesions i robatori, entre d'altres, motiu pel qual va ser detingut.

Segells de reconeixement d’administració oberta