Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2018 Detingut per delictes de maltractaments en l’àmbit de la llar i amenaces

Detingut per delictes de maltractaments en l’àmbit de la llar i amenaces

Detingut per delictes de maltractaments en l’àmbit de la llar i amenaces

Un altre detingut per requeriment judicial
14/03/2018

 

La Guàrdia Urbana ha detingut aquesta nit un jove de 17 anys com a presumpte autor de delictes de maltractaments en l'àmbit de la llar i amenaces.

Els fets van passar aquesta passada mitjanit, quan una patrulla es va desplaçar a la cruïlla entre els carrers Sevilla, alertada per una baralla al carrer. Quan els agents van arribar al lloc dels fets van trobar tres joves que ja marxaven del lloc. Els nois van explicar als agents que estaven tots junts amb una amiga, que havia marxat per por.

Els agents van trobar la noia al carrer del costat, molt espantada, amb lesions visibles al llavi i queixant-se de mal a la galta. La jove va explicar que volia posar punt i final a la relació que mantenia amb la seva parella i, tenint en compte el caràcter del noi, va preferir fer-ho acompanyada d'uns companys.

La conversa va derivar en una baralla, en què el xicot hauria colpejat la noia a la cara i hauria tret una navalla de petites dimensions amb la qual hauria intentat agredir un dels altres joves.

Una altra patrulla es va presentar al domicili de la parella de la noia, a la Part Alta de la ciutat. El jove, que coincidia amb la descripció física facilitada minuts abans, va admetre els fets, motiu pel qual va ser detingut per un presumpte delicte de violència de gènere i un delicte d'amenaces amb arma blanca.

Cal recordar que la Guàrdia Urbana, juntament amb Serveis Socials, compta amb una unitat d’atenció especialitzada a víctimes de violència masclista que dona resposta i protecció immediata les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Ofereix recolzament per tramitar la denúncia a qualsevol víctima de maltractament, a més de suport i assessorament psicosocial i legal. Telèfons de contacte: 092 / 977 240 345.

 

Detingut per requeriment judicial

 

Després d’un control policial efectuat ahir a la tarda a la baixada Misericòrdia, la Guàrdia Urbana va detenir un home a qui li constava un requeriment judicial per delictes de violència de gènere i de trencament de condemna.

Segells de reconeixement d’administració oberta