Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2018 La Guàrdia Urbana ha detingut un jove de 24 anys com a autor del presumpte delicte de resistència a agents de l'autoritat.

La Guàrdia Urbana ha detingut un jove de 24 anys com a autor del presumpte delicte de resistència a agents de l'autoritat.

La Guàrdia Urbana ha detingut un jove de 24 anys com a autor del presumpte delicte de resistència a agents de l'autoritat.

El conductor va fer cas omís a les indicacions dels agents, fins i tot saltant-se diverses senyals de trànsit en la seva fugida
La Guàrdia Urbana ha detingut un jove de 24 anys com a autor del presumpte delicte de resistència a agents de l'autoritat. imatge d'arxiu
15/03/2018

La Guàrdia Urbana ha detingut un jove de 24 anys, veí de Tarragona, com a autor dels presumptes delictes de resistència i agents de l'autoritat.

Els fets van passar ahir dimecres, poc després de les 19 h, quan agents que patrullaven pel carrer Miquel Coll i Alentorn del barri de Bonavista van observar un quad que realitzava una conducció molt brusca.

Precisament la Guàrdia Urbana havia rebut les últimes setmanes queixes veïnals que un vehicle similar es passejava pel barri a gran velocitat, motiu pel qual els agents van seguir el quad i van demanar al seu conductor que s'aturés. El conductor va fer cas omís a les indicacions, fins i tot saltant-se diversos senyals de trànsit en la seva fugida, fet que va estar a punt de provocar diferents accidents.

La Guàrdia Urbana va seguir el quad per diferents carrers de Bonavista, fins que es va dirigir a un camp de terra proper al camp de futbol del barri i la Nacional 340, lloc on, després de topar amb un obstacle, el conductor del quad va perdre el control, va calar el motor i va ser atrapat per la dotació policial.

El conductor va assegurar que el vehicle era propietat d'un amic, del qual no en va poder donar més dades.

Segells de reconeixement d’administració oberta