Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2019 Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Detingut aquest matí un home de 26 anys anys com a presumpte autor del robatori amb força a l'interior de vehicle
06/02/2019

Poc abans de les 10 h una patrulla ha estat alertada que dos joves estarien trencant la finestra petita d'un turisme i haurien entrat a l'interior del vehicle i se n'haurien endut diversos objectes.

Coneguda la descripció dels dos sospitosos, minuts després els agents han localitzat un d'ells al carrer Estanislau Figueras. A l'escorcoll al qual ha estat sotmès l'individu se li han trobat objectes de dubtosa procedència: un punxó, un cúter i un carregador d'arma de foc. Per aquests fets l'home està detingut. La Guàrdia Urbana està realitzant investigacions per esbrinar si els objectes trobats provenen d'altres vehicles forçats aquesta nit.

La detenció d'aquest dimecres es produeix després que diumenge a la nit la Guàrdia Urbana detingués un jove de 18 anys com a presumpte autor d'un robatori amb força a l'interior del vehicle de la Part Baixa. Els agents estan investigant si aquest mateix individu podria ser l'autor dels robatoris de cotxes comesos els últims dies a diferents carrers de la ciutat: Gasòmetre, Lleó, Països Catalans, bloc Sant Pau, Zamenhoff i del Mar.

Segells de reconeixement d’administració oberta