Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2019 Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Diverses detencions
07/02/2019

Dos detinguts per robatori a l’interior de vehicle

La Guàrdia Urbana ha detingut aquesta matinada dues persones, un home de 26 anys i una dona de 23, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a l'interior de vehicle.

A la mitjanit la sala de coordinació va rebre una trucada telefònica alertant que dues persones estaven al carrer August amb actitud sospitosa davant d'un vehicle, ja que no paraven d'observar-ne l'interior. Dues dotacions, una uniformada i l'altra de paisà, van aproximar-se al lloc dels fets.

Els agents de paisà van observar com l’home va trencar una de les finestres petites del vehicle i, posteriorment, va obrir-ne una de les portes. Va ser aleshores quan es va produir la detenció.

En l'escorcoll els agents van trobar a la butxaca de l'home un cilindre d'acer amb punta trenca vidres.

Els agents van fer una cerca pels carrers propers per comprovar si hi havia algun altre vehicle saquejat i van trobar-ne tres al carrer Assalt i un altre al carrer Fortuny, tots amb els vidres trencats i amb l'interior remogut.

L’home ja havia estat detingut en tres ocasions per robatoris amb violència, dues vegades a Tarragona i una a Valls. Ella també havia estat detinguda en una ocasió per robatori amb violència a Valls.

Amb les dues d’aquesta nit, la Guàrdia Urbana ha detingut aquesta setmana quatre persones relacionades amb robatoris a l’interior de vehicles.

 

Dues detingudes per resistència i desobediència als agents de l'autoritat

La Guàrdia Urbana ha detingut dues dones, de 42 i 39 anys, respectivament, com a pressumptes autores dels delictes de resistència i desobediència als agents de l'autoritat.

Els agents es van desplaçar ahir a les 19 h a un domicili de la Rambla de Ponent, al barri de Campclar, per lliurar una citació. La dona a qui l'havien de lliurar no estava en aquells moments a casa però sí la seva parella, que un cop comprovada la seva identitat es va comprovar que tenia en vigor una ordre de detenció del jutjat de violència sobre la dona, número 4, de Barcelona.

Al cap d'uns minuts els agents van tornar al domicili per lliurar la citació i detenir l'home. La dona i la seva germana van intentar impedir per la força l'accés dels agents al domicili, motiu pel qual van ser detingudes.

L'home finalment va ser capaç de fugir despenjant-se pels balcons de l'edifici, motiu pel qual ha quedat denunciat per resistència i desobediència greu als agents de l'autoritat.

Segells de reconeixement d’administració oberta