Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2019 Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Diverses detencions
22/02/2019

Detingut per delictes de lesions (lleu), atemptat contra els agents de l'autoritat i resistència i desobediència a agents de l'autoritat

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 77 anys com a presumpte autor dels delictes de lesions (lleu), atemptat contra els agents de l'autoritat i resistència i desobediència a agents de l'autoritat.

Ahir dijous al vespre, durant el dispositiu desplegat amb motiu de la manifestació de la vaga general, els agents regulaven que els vehicles no circulessin pel carrer del Pare Palau en direcció a la Rambla Nova.

Un vehicle que circulava pel carrer de Prat de la Riba, però, va fer cas omís a les indicacions dels agents i va accelerar per circular pel carrer del Pare Palau, fins al punt que la roda davantera esquerra del vehicle va atropellar la cama de l'agent, motiu pel qual va ser detingut.

 

Detingut per ordre de crida i cerca

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 38 anys que tenia pendent una ordre de crida i cerca dictada pel Jutjat de Violència sobre la Dona 1 de Tarragona l'octubre de 2018.

Ahir dijous, a les 22.15 h, quan una dotació estava identificant un grup de persones al carrer  de Jaume Vidal i Alcover, va comprovar que un dels individus tenia pendent una ordre de crida i cerca, motiu pel qual va ser detingut.

Segells de reconeixement d’administració oberta