Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2019 Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Dues detencions
18/03/2019

Detinguts per robatori amb força en un immoble

La Guàrdia Urbana ha detingut dos homes, de 31 i 18 anys, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

Els fets van passar ahir diumenge, poc després de les 12 h, quan una patrulla ser requerida al carrer d'Espinach, ja que els veïns alertaven que unes persones estaven accedint a un domicili.

Quan els agents van arribar a la zona, van trobar un home que portava mitjons a la butxaca, fet que va fer sospitar els agents que hauria volgut ocultar les empremtes dactilars. Instants després va sortir del portal un segon home, que duia un telèfon mòbil desconnectat.

El propietari va explicar que quan va arribar al seu domicili va comprovar que una de les habitacions estava regirada i que el vidre de la finestra del balcó estava trencat. 

Els agents van concloure que els joves haurien accedit a l'interior de l'immoble, situat en un segon pis, trencant el vidre d'una de les balconeres després d'escalar a través d'un fanal d'enllumenat públic, motiu pel qual els dos joves van ser detinguts.

 

Detingut per tràfic de drogues

La Guàrdia Urbana ha detingut dos homes, de 41 i 46 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Al segon home també se li imputa un delicte d'usurpació de funcions públiques.

La matinada de dissabte a diumenge, poc després de la 1 h, els agents van ser requerits pel controlador d'accés d'un local musical de la Rambla Vella, que va explicar que havien accedit al local dos individus dels quals un manifestava ser policia i que, mostrant una placa d'identificació policial, presumptament de policia nacional, els demanava consumicions gratuïtes. Aquest suposat agent al·legava trobar-se de servei, cercant un delinqüent perillós.

Els individus sospitosos van ser localitzats a la plaça de la Font. Després de l'escorcoll, es van localitzar a les butxaques dels dos homes cinc bosses de plàstic amb marihuana, dues bosses de cocaïna, una credencial de policia nacional no oficial i diferents bitllets de 5, 10 i 20 euros, motiu pel qual van ser detinguts.

Segells de reconeixement d’administració oberta