Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2019 Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Una detenció per robatori
25/03/2019

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 33 anys, veí de les Borges Blanques, com a presumpte autor d'un delicte de robatori d'un vehicle.

Poc després de les 7 h d'ahir diumenge, la Guàrdia Urbana va rebre l'avís que s'havia produït un accident de trànsit al carrer del Doctor Mallafrè Guasch. En concret, un vehicle havia sortit de la via i havia topat contra un arbre. Una vegada al lloc dels fets, els agents van trobar-s'hi dotacions del SEM i de bombers, que treballaven per treure el conductor de l'interior del vehicle.

Els policies municipals van observar algunes circumstàncies estranyes, ja que el pany de la porta estava forçat i el sistema d'arrencada manipulat. Les dades del conductor no coincidien amb les del propietari del vehicle, motiu pel qual es va contactar amb la persona titular, amb domicili a Reus, qui va explicar que no trobava el vehicle al lloc on l'havia aparcat, motiu pel qual sospitava que l'hi havien sostret.

A l'interior de l'ambulància els agents van trobar a la persona detinguda una peça de ferro presumptament utilitzada per obrir la porta del vehicle.

Consultats els antecedents de la persona accidentada, es va comprovar que no havia obtingut mai el permís de conduir i que tenia nombrosos antecedents policials per diversos robatoris.

Segells de reconeixement d’administració oberta