Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2019 Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Dues detencions i una identificació d'un menor
21/05/2019

Menor identificat

La Guàrdia Urbana ha identificat un jove menor d'edat per tinença sospitosa d'objectes.

Aquesta matinada, pels volts de les 3.30 h, una patrulla que circulava pel barri de Sant Pere i Sant Pau va observar un individu que, després d'amagar uns objectes sota un vehicle estacionat, va continuar caminant.

Els agents van trobar sota el turisme uns auriculars i dos rellotges de polsera de marca, objectes dels quals el jove no va saber explicar la procedència. En l'escorcoll es va comprovar que l'individu duia a sobre un tornavís, però a la zona no es va trobar cap vehicle forçat. La Guàrdia Urbana va aixecar una acta cautelar d'intervenció dels objectes, fins a aclarir-ne la propietat.

 

Detingut per ordre de crida i cerca

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 41 anys que tenia pendent una ordre de crida i cerca. L'home va ser identificat a les 4 h d'aquesta matinada al carrer de Smith de la Part Baixa per una patrulla que feia tasques de vigilància. L'ordre de cerca i detenció va ser dictada pel Jutjat Penal 7 de Saragossa.

 

Detingut per ordre de crida i cerca

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 44 anys que tenia pendent una ordre de crida i cerca. Ahir a les 16.30 h una patrulla que circulava per la plaça d'Europa va trobar dos individus amb un carro de supermercat carregat de ferralla. Després d'identificar les dues persones, el sistema informàtic policial va comunicar que una d'elles tenia una ordre de cerca i detenció pendent ordenada pel Jutjat d'Instrucció número 4 de Tarragona, motiu pel qual va ser detingut.

Segells de reconeixement d’administració oberta