Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2019 Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Obertures de diligències
17/01/2019

Diligències judicials per conduir sense permís ni assegurança del vehicle i esbrinament de domicili

La Guàrdia Urbana ha obert diligències judicials a un home de 27 anys per conduir sense permís ni assegurança del vehicle.

Poc abans d’aquesta passada mitjanit, en un control d'alcoholèmia a la carretera TP-2031, al barri de Sant Pere i Sant Pau, els agents van aturar aleatòriament un turisme el conductor del qual va donar positiu d'alcoholèmia.

Després de consultar les dades, els agents van comprovar que el vehicle tenia l'assegurança obligatòria de responsabilitat civil caducada des del mes de maig passat i que el conductor no havia obtingut mai el permís de conducció.

A l'individu, amb nombrosos antecedents per conduir sense carnet o sota la influència de l'alcohol, també li constaven dos esbrinaments de domicili.

Diligències per positiu en un control d'alcoholèmia

En un control d'alcoholèmia realitzat ahir a la tarda a la Via Augusta, la Guàrdia Urbana va obrir diligències a una dona de 56 anys després de donar positiu a la prova. La dona s'enfrontarà el proper 25 de gener a un judici ràpid per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Segells de reconeixement d’administració oberta