Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2019 Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Dues actuacions policials
19/06/2019

Detingut per delicte de danys i amenaces

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 40 anys, veí de Torredembarra, com a presumpte autor d'un delicte lleu de danys i amenaces.

Ahir dimarts, a les 15.15 h, el cos policial va rebre la trucada dels responsables d'un establiment del carrer de Mallorca amb què alertaven que a l'interior del comerç hi havia una persona alterant l'ordre.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets, l'encarregat de l'establiment va assenyalar l'individu que hauria cridat i insultat tots els clients del bar i, a més, hauria colpejat la pantalla de la màquina escurabutxaques fins a trencar-la.

El propietari de la màquina, que es va desplaçar a l'establiment, va valorar els danys en uns 3.000 €, aproximadament.

L'home causant dels danys va ser detingut, malgrat oferir una forta resistència a ser identificat i malgrat mostrar una actitud desafiant envers els agents.

 

Detingut per ordre judicial

La Guàrdia Urbana ha detingut una dona de 41 anys, nascuda a Tarragona, que tenia pendent una ordre de crida i cerca.

Ahir al migdia, en el marc de la instrucció de les diligències d’un possible delicte de furt, una de les presumptes implicades es va presentar, a instàncies dels agents, a les dependències policials. Introduïdes les seves dades personals als sistemes informàtics, es va comprovar que la dona tenia una ordre de cerca, detenció i personació dictada pel Jutjat Penal número 3 de Tarragona, motiu pel qual va ser detinguda.

Segells de reconeixement d’administració oberta