Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2019 Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Dues actuacions policials
25/07/2019

Denunciat per furt

La Guàrdia Urbana ha denunciat un home de 37 anys com a presumpte autor del delicte de furt.

Aquesta mitjanit, una patrulla que circulava per la Part Baixa va observar al carrer de Smith com un home que canviava la roda d'un turisme a la via pública marxava de manera precipitada després d'adonar-se de la presència policial.

Minuts després, la central de la Guàrdia Urbana va rebre la trucada d'un ciutadà que alertava que un home havia robat una roda d'un vehicle al carrer de Smith i l'estava col·locant a un altre.

Els agents van tornar al lloc dels fets i van trobar novament l'individu, que va tornar a fugir. Minuts després va poder ser interceptat al carrer de Vidal i Barraquer, on s'havia amagat darrere d'un cotxe. L'home va reconèixer el robatori de la roda per posar-la al turisme de la seva propietat. Els agents van intervenir-li un gat hidràulic i una clau de maneta.

Els agents van lliurar el pneumàtic sostret al propietari del vehicle, que després d'entrevistar-se amb els agents va denunciar els fets.

 

Detingut per ordre de crida i cerca

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 57 anys que tenia pendent una ordre de crida i cerca.

Aquest dimarts, 23 de juliol, a les 18.40 h, la Guàrdia Urbana va identificar a l'avinguda de Catalunya el conductor d'un vehicle per ocupar irregularment un carril de circulació.

Un cop comprovada la seva identitat, els agents van comprovar que el conductor tenia dos requeriments dictats pel Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 de Reus: el primer per abús sexual i el segon per trencament de la condemna imposada. L'home va ser detingut i el vehicle, traslladat al dipòsit municipal. 

Cal recordar que la Guàrdia Urbana, juntament amb Serveis Socials, compta amb una unitat d’atenció especialitzada a víctimes de violència masclista que dona resposta i protecció immediata les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Ofereix ajuda per tramitar la denúncia a qualsevol víctima de maltractament, a més de suport i assessorament psicosocial i legal. Telèfons de contacte: 092 / 977 240 345.

Segells de reconeixement d’administració oberta