Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2019 Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Diverses detencions
06/09/2019

Detingut per delicte contra la salut pública i resistència i desobediència als agents de l'autoritat

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 52 anys com a presumpte autor dels delictes contra la salut pública i resistència i desobediència als agents de l'autoritat.

Ahir a les 18 h, una patrulla que feia tasques de vigilància al barri de Torreforta va observar dos homes amb actitud sospitosa, mirant en totes les direccions amb actitud vigilant. Minuts després, els agents van observar un intercanvi d'una bosseta de plàstic a canvi de diners.

Els agents van escorcollar els dos individus i van comprovar que a l'interior de la bossa hi havia dues peces d'haixix. En el moment de procedir a la detenció de la persona que hauria venut la droga, l'home va intentar fugir i, després de ser interceptat, es va oposar fermament a l’actuació dels agents.

 

Detingut per detenció il·legal, lesions i amenaces

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 28 anys com a presumpte autor dels delictes de detenció il·legal, lesions i amenaces.

Ahir a la tarda el cos policial va ser advertit que una dona havia estat amenaçada per un home amb un ganivet al centre de la ciutat.

La dona va explicar als agents que es trobava a dins del domicili amb un home a qui havia conegut a través d’una aplicació de cites, i que l'home en primera instància no la deixava sortir de l'immoble, fins que finalment va marxar i va ser amenaçada amb una arma blanca al carrer. Una testimoni va poder corroborar els fets.

Minuts després, els agents van detenir l'home, que es trobava encara al seu pis.

 

Detingut per resistència i desobediència als agents de l'autoritat

La Guàrdia Urbana ha detingut aquesta matinada un jove de 18 anys com a presumpte autor dels delictes de resistència i desobediència als agents de l'autoritat.

Poc després de les 3 h d'aquesta matinada, una patrulla que feia tasques de vigilància a la plaça de la Font va observar dos joves barallant-se. Després de ser separats, els joves van argumentar que només estaven jugant, però un d'ells va negar-se de forma reiterada a identificar-se. També va oposar resistència a ser escorcollat i va intentar escapar dels agents. Fruit de la resistència activa mantinguda pel jove, un agent de la patrulla de suport desplaçada va resultar ferit.

Segells de reconeixement d’administració oberta