Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2019 Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Diverses detencions
17/09/2019

Detingut per robatori

La Guàrdia Urbana ha detingut aquesta matinada un jove de 18 anys com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i/o intimidació.

Aquesta matinada, poc després de les 5 h, una dona ha comunicat que li havien robat el telèfon mòbil, valorat en mil euros, en un carrer de la Part Alta de la ciutat.

El dispositiu mòbil va ser trobat per una altra ciutadana sota un arbre proper i retornat minuts després a la seva propietària.

Més tard, mentre realitzaven tasques de seguretat ciutadana, els agents van observar un individu que coincidia amb la descripció facilitada per la víctima, motiu pel qual el jove va ser detingut.

 

Detingut per danys

La Guàrdia Urbana ha detingut aquesta matinada un home de 38 anys com a presumpte autor d'un delicte de danys.

Aquesta matinada, abans de les 4 h, diferents testimonis han explicat al cos policial que un individu estava tirant a terra diferents motocicletes per carrers del centre de la ciutat. L'home va poder ser detingut al carrer Girona. Els agents van deixar nota en els set vehicles malmesos perquè els seus propietaris es posessin en contacte amb la Guàrdia Urbana per presentar la denúncia corresponent.

 

Dos detinguts per danys

La Guàrdia Urbana ha detingut aquesta matinada dos homes, de 34 i 41 anys, respectivament, com a presumptes autors d'un delicte de danys.

Pels volts de les 3.30 h el cos policial ha estat alertat que dos homes estaven causant desperfectes a motocicletes i turismes estacionats al carrer Apodaca. Els presumptes autors dels danys van poder ser detinguts a la plaça dels Carros. Els agents van observar que a la zona hi havia tres motocicletes caigudes a terra i tres cotxes amb els retrovisors trencats i cops a la carrosseria.

 

Detingut per furt

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 45 anys com a presumpte autor d'un delicte de furt.

Ahir dilluns, poc abans de les 16 h, una patrulla es va desplaçar al carrer Mallorca, alertada pel furt d'una bicicleta a la zona. En arribar al lloc dels fets els agents van comprovar que un grup de persones estava retenint l'home que hauria sostret el vehicle. En l'escorcoll de les seves pertinences personals els agents van trobar-li en una motxilla unes tenalles de dimensions considerables i un tornavís, motiu pel qual l'home va ser detingut. La bicicleta, valorada en prop de 2.500 euros, es va poder recuperar.

Segells de reconeixement d’administració oberta