Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2019 Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Una detenció i una obertura de diligències
18/09/2019

Diligències per negativa a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia

Ahir a la tarda, poc abans de les 17 h, es va produir un accident lleu de trànsit a la carretera vella de València, davant del Tanatori, per una topada entre dos vehicles.

Un dels dos conductors, un home de 50 anys, presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de l'alcohol però va negar-se de manera reiterada a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia, motiu pel qual els agents van realitzar-li una citació de judici ràpid, van intervenir-li el permís de conduir i van immobilitzar el vehicle.

 

Detingut per robatori amb força a interior de vehicle

La Guàrdia Urbana ha detingut un jove de 19 anys com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en interior de vehicle.

Aquesta nit, poc després de les 24 h, el cos policial ha estat advertit que una persona es movia de manera sospitosa al voltant d'un vehicle estacionat a la Via Augusta. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, van poder comprovar com el vehicle presentava una fractura en un dels vidres de la part posterior. Minuts després, els agents van localitzar el presumpte agressor a partir de la descripció facilitada per un testimoni.

Segells de reconeixement d’administració oberta