Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2019 Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Dues detencions
04/03/2019

Detingut per maltractaments en l'àmbit de la llar

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 21 anys com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l'àmbit de la llar.

La matinada de dissabte a diumenge, poc abans de les 4 h, una patrulla que circulava per la Rambla Vella va ser requerida davant d'un pub per una dona, que va explicar que estava sent assetjada per la seva exparella.

Segons el seu relat, aquella nit l'home estava impedint que la dona es trobés amb uns amics, agafant-la per força. Per aquest motiu els agents van detenir l'home per un delicte de violència de gènere.

Cal recordar que la Guàrdia Urbana, juntament amb Serveis Socials, compta amb una unitat d’atenció especialitzada a víctimes de violència masclista que dona resposta i protecció immediata les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Ofereix ajut per tramitar la denúncia a qualsevol víctima de maltractament, a més de suport i assessorament psicosocial i legal. Telèfons de contacte: 092 / 977 240 345.

 

Detingut per desobediència als agents

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 19 anys com a presumpte autor dels delictes d'atemptat, resistència i desobediència als agents de l'autoritat.

Els fets van passar dissabte, al voltant de les 19 h, quan tres persones van arribar a la comissaria de la Guàrdia Urbana per demanar l'aixecament de la immobilització d'un vehicle, actuació que no es va poder dur a terme perquè el vehicle no disposava de l'assegurança obligatòria de responsabilitat civil.

Quan l'agent va explicar-ne la negativa, un dels individus va amenaçar-lo de manera reiterada. El policia municipal va haver de tancar la porta de la comissaria per impedir que fugís, moment en què va poder ser immobilitzat i detingut.

Segells de reconeixement d’administració oberta