Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2019 Diligències per conduir negligentment amb un nadò en braços

Diligències per conduir negligentment amb un nadò en braços

Diligències per conduir negligentment amb un nadò en braços

L'infractor ha pogut ser localitzat gràcies a dos vídeos que va publicar a les xarxes socials
06/06/2019

La Guàrdia Urbana ha obert diligències judicials a un home de 22 anys, veí de Tarragona, per conduir de manera negligent amb un nadó en braços. És la primera vegada que el cos policial fa aquesta mena de diligències.

El presumpte infractor havia publicat a les xarxes socials, el mes de març i el mes d'abril d’aquest any, dos vídeos on se'l veia circulant amb un nadó de pocs mesos damunt seu, despert i sense cap mena de sistema de retenció infantil.

Després d'analitzar els vídeos i tota l'activitat del sospitós a la xarxa, els agents van poder identificar les zones on estaven enregistrats els vídeos i l'autor dels fets. A més, es va obtenir la confirmació que el nadó que apareixia a les imatges era el seu fill.  

A banda d'això, el jove estaria conduint aquests mesos amb un permís no vigent per pèrdua de punts, motiu pel qual ha estat denunciat.

Després de la denúncia presentada per la Guàrdia Urbana de Tarragona, el cas ja es troba ara investigat per la Fiscalia. Paral·lelament, se n’ha informat als Serveis Socials municipals i als serveis territorials d'Atenció a la Infància i l'Adolescència de la Generalitat.

Així mateix, l'home havia estat detingut l'any 2017 per furt de vehicle.

La Guàrdia Urbana remarca la importància dels continguts que es publiquen a les xarxes socials, i alerta de l’alarma social que pot generar publicar comportaments inadequats i punibles penalment i del fet que aquests puguin ser copiats per altres usuaris. 

Segells de reconeixement d’administració oberta